08-6533722 [email protected]

I utbildningen används hudvård från Exuviance

Exuviance är avancerad hudvård från de läkare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA) – en av hudvårdsbranschens största innovationer de senaste decennierna. Exuviance är en verksamhet med medicinsk grund. Företaget ligger i Princeton, New Jersey och har en ledande position inom utveckling och marknadsföring av olika sammansättningar som innehåller AHA.

Utvecklade den första AHA-peelingen

Exuviance blev banbrytande när man utvecklade den första standardiserade peelingbehandlingen med glykolsyra samt effektiva AHA-produkter. Företaget grundades 1988 av dr. Eugene Van Scott, ledande dermatolog, dr. Ruey Yu, farmakolog med dermatologi som specialitet. Dr. Van Scott och dr. Yu är erkända som uppfinnare och grundare av AHA- teknologin. För närvarande har de mer än 120 patent på sammansättningar och behandlingar och ännu fler är patentsökta. De är också internationellt erkända auktoriteter inom utveckling och dermatologisk användning av AHA. Deras forskningsresultat har ett stort antal gånger publicerats i ledande medicinska tidskrifter.

 

Dermatologiskt utvecklat hudvårdssystem

Exuviance erbjuder ett komplett system av vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter med alfa- och polyhydroxisyror kombinerat med de senaste teknologierna och innovationerna.

Hudvårdssystemet har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos de konsumenter som inte behöver söka vård hos en hudläkare, men som ändå vill utnyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem. Produkterna i Exuviance Skin Care System har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess. Genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som täpper till porerna och ger huden ett matt, torrt och fjälligt utseende, av nya celler som ger en sundare utstrålning. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende.

 

Prisad forskning

Över 40 års forskning och klinisk erfarenhet ligger till grund för utvecklingen av de avancerade hudvårdsprodukterna från Exuviance. Än idag ligger forskningen bakom Exuviance i framkant. Exuviance är speciellt stolt över sin kliniska historia och framträdande position i den professionella hudvårdsbranschen. Passionen och visionen hos företagets grundare är den drivande kraften bakom existensen av och framgången för Exuviance.

Dr. Van Scott och dr. Yu – grundarna av Exuviance och uppfinnarna bakom AHA-teknologin, mottog 2010 års Discovery Award, en prestigefylld utmärkelse från the Dermatology Foundation, för deras framstående forskning inom dermatologin.

Dr Eugene van Scott och Dr Ruey Yu

Exuviance klinikbehandlingar

En ansiktsbehandling ses ofta som en lyx i tillvaron som man ska ”unna sig”, men filosofin bakom Exuviance handlar om att det är en sund vana snarare än lyx. Att ta hand om sin hud är lika naturligt som att sköta håret och ta hand om kroppen i övrigt.

En Exuviance behandling kan endast fås hos speciellt utbildade hudterapeuter, som skräddarsyr behandlingen till just din hudtyp och eventuellt problem. Det finns många olika Exuviance behandlingar för olika typer av hud och hudproblem. Även om du inte har några problem med huden, så håller du din hud i bra kondition mycket längre med Exuviance hudvårdsbehandlingar. Behandlingarna kan göras i såväl ansikte som på kropp, på händer och fötter.

 

Ny epok inom hudvård – antiaging med Exuviance Age Reverse

En högteknologisk hudvårdsserie bestående av avancerade produkter, som kliniskt bevisat verkar på bred front för alla ålderstecken.

Exuviance/NeoStrata bedriver ledande dermatologisk forskning och utveckling under ledning av två av världens främsta hudvårdsforskare, professorerna dr Eugene van Scott och dr Ruey Yu.

Exuxiance Age Reverse utgör en ny komplett hudvårdsserie med mycket unika resultat.

Exuviance kombinerar unik expertis inom AHA/PHA med de allra senaste innovationerna inom hudvård jämte de senaste revolutionerande upptäckterna; NeoGlucosamine och Aminofil i OptiLight serien.

 

 

Din hud

Huden är kroppens största organ, den skyddar kroppen mot omgivningen. Huden skyddar oss t.ex. mot bakterier och huden hjälper även till att reglera temperaturen i kroppen. Mycket känslor kommer från huden; tryck, värme och smärta. Men vi har också erogena zoner i huden.

Huden är ett viktigt skydd som vi måste sköta på absolut bästa möjliga sätt. Det finns många olika typer av hud. Mannens hud är oftast grövre och tåligare. Kvinnans hud är ofta finare än mannens, men får tyvärr lättare problem. Många kvinnor har känslig, sensitiv, hud. Därför är val av hudvårdsprodukter mycket viktigt.

För att din hud verkligen ska få den bästa hudvård som den behöver, säljs Exuviance produkter endast hos hudläkare och hudterapeuter, som gratis analyserar din hud och rekommenderar lämpliga produkter. Exuviance är professionell hudvård för den moderna kvinnan och mannen som har höga krav på resultat, men inte vill att det skall vara dyrt eller besvärligt.